Tuesday, January 03, 2012

Waarom stak de kip de straat oversteken?

De upgrade van een reeds bekende saga, in aanbouw, dat is een humoristische geestige filosofische tekst, waarin verschillende personages antwoord op de eenvoudige, maar uitdagende vraag: "Waarom stak de kip de straat oversteken?". De lijst van de reacties kan onbeperkt worden uitgebreid, zoals blijkt uit de opeenvolgende toevoegingen hebben gedaan in de tijd ... Iedereen wordt aangemoedigd om uw antwoord toe te voegen?

Reacties:

Basisschoolleraar: Ik wilde over te brengen.

De middelbare school leraar, maar uit te leggen aan u, lieve beesten, kan het niet begrijpen.

Professor in de Faculteit: om te weten waarom de kip stak de weg (onder voorbehoud op te nemen in de gedeeltelijke 's morgens), de nota's van pagina 2 te lezen 3050.

Plato: het was in de uitoefening van de goede en harmonie. De overkant van de weg is de waarheid.

Aristoteles is in de aard van de kip het oversteken van de weg.

Hippocrates stak de weg als gevolg van overmatige afscheiding in de alvleesklier.

Boeddha vragen dat ontkent je eigen kip natuur.

Zen Master: kip kan de weg oversteken tevergeefs, alleen de Meester kent het geluid van haar schaduw achter de muur.

Mozes: En God kwam neer uit de hemel en zei tot de kip, 'kruispunt'. En de kip stak en hij zag dat het goed was en iedereen blij.

Niccolo Machiavelli: het belangrijkste is dat de kip de weg overgestoken. Die zorg waarom? Alleen maar over te steken van de weg rechtvaardigt wat motief en hebben gehad.

Galileo: en toch doorheen.

Charles Darwin: over een lange periode van tijd, de kippen zijn natuurlijk geselecteerd om de ontwikkeling van genetisch geneigd om wegen over te steken.

Karl Marx was historisch onvermijdelijk.

Sigmund Freud: Het feit dat u zich zorgen dat de kip de weg overgestoken toont uw sterke gevoelens van latente seksuele onzekerheid.

Nietzsche: De kip stak de weg naar God te doden en zijn plaats innemen.

Albert Einstein: de als de kip stak de straat of de weg verplaatst onder de kip hangt af van uw referentiekader.

Stalin: de kip dient onmiddellijk te worden doodgeschoten, en ook de getuigen van de scène en 10 mensen willekeurig gekozen voor het niet deze daad van subversie te voorkomen.

Martin Luther King: I have a dream. Ik zie een wereld waarin alle kippen vrij zullen zijn om de weg over te steken zonder dat hun motieven in twijfel getrokken.

Captain James T. Kirk / Miguel de la Quadra: om te gaan waar geen kip is gegaan voor een andere.

Master Yoda: Dark Side van de verleiding zeer sterke kracht is. Kon het niet laten oversteken kip weg was.

Boris Jeltsin: polloooo ...? HIC! Waren drie roze olifanten ...? HIC!

Julio Iglesias: De kip gaat, gaan, gaan, gaan, vaaaaa ...

Bill Gates: Microsoft alleen de Chicken 2005, die niet alleen kruispunt gelanceerd, maar het legt eieren, ongeacht geslacht, het bestandssysteem van uw belangrijke documenten en ingewikkelde berekeningen. Kip vereist minimaal 512 MB RAM.

Francisco umbrale, ik ben hier gekomen om te praten over mijn boek ... En in de tijd en alleen praten over kippen ...

Computer Support: Ik heb gemerkt dat de kip heeft de straat overgestoken. Reset de kip en als het blijft over, het formaat van de weg ...
Consulting cruzarAndersen kruis of niet: de deregulering van de kant van de weg kip een bedreiging voor haar dominante positie in de markt. De kip werd geconfronteerd met belangrijke uitdagingen te creëren en ontwikkelen van de nodige vaardigheden beschikken om de concurrerende markt gezicht. Andersen Consulting, in een partnership relatie met de cliënt, de kip geholpen herinrichten van de fysieke distributie strategie en implementatie processen. Met behulp van de Pluimvee Integratie methode (MIA), Andersen hielp de kip gebruik maken van haar vaardigheden, methodologie, kennis, kapitaal en ervaring om mensen, processen en technologie ter ondersteuning van de kip van haar algemene strategie af te stemmen binnen een kader Programma Management. Andersen Consulting bijeengeroepen een multidisciplinair team van analisten en de weg de beste kippen samen met Andersen consultants met diepe vaardigheden in de transportsector, besproken voor twee dagen, een reeks bijeenkomsten in om zo een hefboomeffect van hun persoonlijke kennis kapitaal, zowel de expliciete en impliciete, en hen in staat om de synergie te bereiken met elkaar om de impliciete doelstellingen van het leveren en succesvol ontwerp te bereiken en een business value kader in te voeren in het continuüm van pluimvee processen. Vergaderingen worden gehouden in een omgeving die een park gereproduceerd, mogelijk maken en het creëren van een omgeving met een hoge impact was strategisch gelegen, met de nadruk op de industrie en het ontwikkelen van een consistente boodschap, duidelijk en alleen tegen de markt, afgestemd op de missie, visie en waarden top van de kip. Dit leidde tot de oprichting van een totale business integratie oplossing. Andersen Consulting hielp de kip te veranderen om meer succesvol te zijn. De kip werd AENOR certificering ISO 9000 te voldoen. (Noot van de redactie: Eigenlijk, de kip werd vermoord door zo lang over te steken).

Buurman: u zult niet geloven wat hij de kip uit de 4 e deed B! Noch je denkt!

Magazine "HELLO", "de intimiteit van de kip en haar nieuwste projecten:" I Need Love komt alleen in mijn leven voor mijn succes IS VOL ".

Hemingway: om te sterven. In de regen.

Hamlet: over te steken of niet overheen, dat is het dilemma

Federico Trillo en Ana Palacio: kruising kan wel of niet over te steken.

Acebes en Zaplana: De kip stak de weg over te ontmoeten met de ETA.

Josemari Aznar: kijk, de kip was op een humanitaire missie / De kip gaat goed.

Mariano Rajoy, de kip stak de straat gemanipuleerd door de PSOE, om te gaan en tegen de PP te tonen.

Zapatero: Staatssteun bestemd voor 4.000 EUR die kippen om wegen over te steken.

Jesús Cardenal: je moet alle kippen het oversteken van de weg die dag proces, omdat het illegaal was.

Javier Arzallus: de weg is naar de Basken. De kip "gekruiste" om de Basken vertrappen en te houden onder.

Carod-Rovira: kip symboliseert de wil van de Catalanen. Als overgestoken was, omdat ze wilden zijn Spaans.

De Kerk van Scientology: de reden is dat je, maar nog niet weet. Met behulp van een kleine vergoeding van 1.500 dollar, plus de huur van een polygraaf, een psychologische analyse zullen wij ons in staat stellen om uit te vinden waarom.

Neo (The Matrix): De kip bestond nog niet.

Richard M. Nixon: De kip heeft niet over de weg, ik herhaal, de kip niet altijd de weg oversteken.

Ronald Reagan: ik vergeet.

Bill Clinton: Ik zweer op de grondwet dat er niets gebeurd is tussen kip en mij.

George W. Bush (korte versie): de kip was verborgen massavernietigingswapens en ontweek de controle van onze troepen. We hebben vernietigd tijdens het oversteken.

George W. Bush (lange versie): het feit dat de kip de weg daar stak, ondanks de VN-resoluties is een ernstige aanval op de democratie, rechtvaardigheid en vrijheid. Dit bewijst zonder twijfel dat we deze weg hebben gebombardeerd lang geleden. Met het doel het waarborgen van vrede in de regio, en aan de waarden die we handhaven weer aangevallen door dit soort terrorisme te voorkomen, heeft de regering van de Verenigde Staten besloten om 17 vliegdekschepen, destroyers, 46 fregatten en 154 te sturen, met grond steun van 243.000 infanterie en de lucht van 846 bommenwerpers, die heeft tot taak in naam van de vrijheid en democratie, te elimineren elk spoor van het leven in de huizen van 5.000 km. rond, en vervolgens vastgezet met een zeer nauwkeurige raket vuur dat alles wat eruit ziet vanuit de verte of dichtbij een kippenhok wordt gereduceerd tot een hoopje as en kan niet meer om onze acties uitdaging met zijn arrogantie. We hebben ook besloten dat vervolgens dit land rijkelijk geleid worden door onze regering, welke huizen herbouwd volgens de huidige veiligheidsnormen, waardoor zijn pik in de voorkant van een democratisch gekozen door de Verenigde Staten ambassadeur. Voor de financiering van al deze reconstructies, zullen wij voldoen aan de absolute controle van alle graan productie in de regio voor 30 jaar, wetende dat de lokale bevolking zullen profiteren van een preferentieel tarief op een deel van de productie in ruil voor hun volledige medewerking. In dit nieuwe land van gerechtigheid, vrede en vrijheid, kunnen wij u verzekeren dat een kip nooit zal proberen om een ​​weg over te steken, om de eenvoudige reden dat er niet meer wegen en kippen geen benen hebben. God zegene Amerika.

Juan Carlos I: Waarom ga je niet zwijgen?

No comments :