Thursday, January 05, 2012

Buenos Aires 100% vrij van rook-en snuiftabak reclame

De dokter Veronica Schoj, de Smoke Free Alliance Snuff (ALIAR), prees wetgeving die van kracht geworden vandaag de dag waarin staat dat de stad Buenos Aires is 100% rookvrij en benadrukte het belang van het verbod op tabaksreclame.


De dokter vertelde Telam dat zoals voorzien door de wet 3718 in de artikelen 3 en 14 ", terwijl het essentieel is om de gesloten ruimten voor rokers eind, het is ook de verkoop van tabak te verbieden bedrijven".

Als voorbeeld noemde hij die verboden zijn, onder meer "de advertenties in de media, straat advertenties, sponsoring van de partijen of sponsoring van de wedstrijden" van sigarettenfabrikanten.

Beschouwd als 'zeer belangrijk om te focussen op dit punt dat marketing gericht op kinderen en jongeren en hen aanmoedigen om het roken te beginnen. "

Ook Schoj gevraagd dat "de wet zal regelen om duidelijk te maken hoe de controles worden gemaakt en wat de straffen voor het overtreden van de wet."

Ook verwacht dat uit ALIAR een studie om te bepalen of het voldoet aan de wet in werking trad vandaag en wat is de gevolgen voor de gezondheid uitgevoerd.

In Buenos Aires kunt u claims reclamostabaco@buenosaires.gob.ar e-mai

No comments :