Friday, January 06, 2012

Muistin menetys alkaa ikä 45

Tutkijaryhmä löysi vaatimaton heikkeneminen mielenterveyden perustelut vuotiaiden naisten ja miesten 45-49 vuotta

link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVGlfcP3ATI

Muistin menetys ja muut aivotoimintojen voi alkaa ikä 45, mikä merkitsee suurta haastetta tiedemiehet etsivät uusia tapoja lopettaa etenemisen dementian väestöstä, tutkijat sanoivat.

Löytää tutkimuksen 10-vuoden yli 7 000 valtion työntekijää Britanniassa ristiriidassa aiempien teorioiden että kognitiivinen heikkeneminen ei käynnisty ennen kuin 60 vuotta ja voi olla kauaskantoisia vaikutuksia dementian tutkimukseen .

Havaitseminen iässä he alkavat heiketä muisti, päättely ja ymmärtämisen taitoja on tärkeää, koska lääkkeet toimivat kuin niitä annetaan yksityisille he kokevat henkistä laskuun.

Kourallinen uusia lääkkeitä Alzheimerin taudin, yleisin dementian, ovat parhaillaan kliinisissä tutkimuksissa, mutta odotukset ovat alhaiset ja jotkut asiantuntijat pelkäävät, että uusia lääkkeitä testataan potilailla liian vanha näyttää etuja.

Niistä yrityksistä kehittää sellaisia ​​lääkkeitä ovat Eli Lilly, joka työskentelee huume nimeltä solanezumab, ja Elan ja Johnson & Johnson, joka kehittää bapineuzumab.

Johtama tutkijaryhmä on Archana Singh-Manoux, Center for Research in Epidemiology ja väestön terveyden Ranskan ja University College London, löytyi vaatimaton heikkeneminen mielenterveyden perustelut vuotiaiden naisten ja miesten 45-49 vuotta.

"Tähänastisissa tutkimuksissa odotimme ei nähdä heikkeneminen," Singh-Manoux sanoi puhelinhaastattelussa.

Varttuneempia aiheista tutkimuksessa keskimäärin heikkeneminen kognitiiviseen toimintaan korkeampi, mutta ei ollut suuria eroja kaikenikäisille. Kolmasosa yksilöiden 45-70 vuotta ei havaittu heikkeneminen tutkimuksen aikana.

"Se ei tapahdu yhtäkkiä, kun saat vanhempi. Tämä vaihtelu on olemassa jo paljon aikaisemmin", Singh-Manoux sanoi. "Seuraava askel on (...) hakea suhteita riskitekijöitä", sanoi

No comments :