Thursday, January 05, 2012

Twin brødre født med 5 års separasjon

Jody Blake, 38, har en historie å fortelle ekstremt særegen: Ruben og Floren, deres barn, tvillinger, til tross for å være født med 5 års separasjon.

Ifølge Associated Press, begynte Blake fertilitetsbehandling i 2005, og fem embryo ble implantert. Etter behandling, hans sønn Ruben nasjon den 9. desember 2006.

Ifølge den samme rapporten, var søster til Ruben, Florida, unnfanget av den samme gruppen av embryo, men din var frosset i fem år før de blir implantert i moren.

Blake fortalte Guardian var det denne opplevelsen i hennes skjød å bære sine tvillinger, med mange års separasjon.

"Det føles litt surrealistisk. Jeg tror folk er overrasket over det og mange vil ta noen minutter å behandle den i hodet,» sa han til avisen. "Vi hadde tydeligvis ni måneder å få det riktig og tenker:" Gud, vil vi ha tvilling Rubens ', men det er utrolig spesiell. "

Hennes ektemann, Simon Blake, 45, sier til avisen at de ikke var sikre på at design var mulig for andre gang siden Floren fosteret hadde vært frosset så lenge.

"Det er mye pålitelig statistikk fordi dette er ikke noe som er vanlig gjort, men visste det ville bli vanskelig," Simon fortalte Guardian. "Du kan bare ikke forstå at liv kan oppstå fra et materiale som har vært frosset for den tid."

No comments :