Sunday, January 01, 2012

"Tevez is niet weggegeven"

Mancini, die geen Charlie wilt dat uw computer, geen jurk of Santa Claus of een van de Wise en zorgt ervoor dat moeten betalen als ze dat willen Apache. "Hij is een speler die het verschil maakt. Milan kent de omstandigheden", zei de coach van Manchester City.

Roberto Mancini voegde een nieuw hoofdstuk toe aan de roman door aan te dringen Tevez pas te betalen wat het waard is om hun diensten te hebben. "Carlos is een geweldige speler, die zich kan veroorloven te geven Milaan een kwalitatieve sprong," gaf de coach, die opgehangen bij Manchester City.

Daarnaast heeft hij een boodschap non-stop, direct naar Milaan: "Het is een aanvaller die het verschil maakt Milan weet wat de voorwaarden:.. Een speler als Tevez niet wordt weggegeven" In het interview gaf hij aan de Gazzetta dello Sport, Mancini terug om duidelijk te maken dat aan Carlitos, de Rossonero moet enkele miljoenen euro's op tafel te maken.

DT is weg voor een moment dat de Premier League aan de Italiaanse competitie te bespreken, je moet Juventus en Milan bond voor de eerste plaats. "Ik zie een duel tussen hen, met Milan licht favoriet. Tevez dan gaan als het moeilijk zal zijn om te stoppen," voorspelde Mancini. Dat zal kwestie van de toekomst, indien de overdracht plaatsvindt. Voor nu, de coach van Manchester City maakte duidelijk dat hij niet graag verkleden als kerstman, noch koningen, hoewel de tijd vraagt.

Bron: Ole

No comments :