Sunday, January 01, 2012

"Tevez er ikke gitt bort"

Mancini, som ikke ønsker Charlie til datamaskinen din, ikke kle eller Santa Claus eller en av de kloke og sørger for at skal betale hvis de ønsker å Apache. "Han er en spiller som gjør forskjellen. Milan kjenner forholdene," sa trener for Manchester City.

Roberto Mancini la til et nytt kapittel i romanen ved å insistere Tevez pass å bli betalt hva det er verdt å ha sine tjenester. "Carlos er en stor spiller, som har råd til å gi Milan et kvalitativt sprang," innrømmet treneren som hang på Manchester City.

I tillegg sendte han en melding non-stop, direkte til Milano: "Det er en angriper som gjør forskjellen Milan vet hvordan forholdene..: En spiller som Tevez ikke er gitt bort" I intervjuet han ga til Gazzetta dello Sport, returnerte Mancini å gjøre det klart at å Carlitos, må Rossonero gjøre flere millioner euro på bordet.

DT er borte for et øyeblikk i Premier League for å diskutere den italienske ligaen, må du Juventus og Milan bandt for første plass. "Jeg ser en duell mellom dem, med Milan svak favoritt. Så Tevez gå hvis det vil være vanskelig å stoppe," spådd Mancini. Det vil være spørsmål om fremtiden, dersom overføringen skjer. For nå, gjorde trener for Manchester City det klart at han ikke liker å kle seg ut som julenissen eller konger, selv om tiden krever det.


Kilde: Ole

No comments :