Friday, May 25, 2012

Ulykken på Big Brother i Spania som nesten ender i tragedie


Midt i en av de viktigste gallaer GH12 +1, måtte sjåføren å avbryte henne intervju med en alvorlig hendelse.

Big Brother er en sann hendelse i verden, men i Spania hver utgave blir en suksess. For noen dager siden kom slutten av det 13. utgaven av reality show, men som et spørsmål om overtro foretrakk å kalle GH12 +1.

I sin nest siste galla program Telecinco, må sjåføren stoppe hans Mercedes Mila levende intervju fordi en publikummer utsatt for en alvorlig ulykke. Et objekt falt fra taket og traff på hodet til en ung kvinne som hadde kommet for å heie på sin favoritt konkurrent.

Mens Big Brother gikk til luft, ble jenta raskt viklet behandlet av leger. Mila gjentatte ganger bedt produsentene for helsen til denne personen fordi fra der jeg var ikke bra ut.

"Det har vært et fokus som har blitt droppet. Har du gitt full i hodet? Ikke bry meg! Sa jeg med en gang du kan ta Ferdinand, er hvis alt er i orden? Umulig å intervju som person focazo har gitt et hode. La oss se en video til å gå nå og plukke opp denne personen og føre til sykepleie, »sa Mercedes og spurt rektor til et kamera viser hva som skjedde.

Heldigvis var det bare en stor skremme, og hun klarte å komme opp og kunne gå ut av studier av kanalen. Sendingen av galla, var denne hendelsen sett av mer enn 3 millioner mennesker i Spania, og ble den mest sette av dagen der.

No comments :