Sunday, May 06, 2012

Argjentina: Boca barazoi kështu agonizingly kundër Rafaela 2-2


Lidhur 2 me 2 në Boca Rafaela në lojë për datën e mbylljes 13 të vitit 2012.Akrep ishte ekipi Falcioni me 25 pikë, të ngjashëm me pozicionin e Newell

Boca paraqiti një fushë alternative ekip. Të njëmbëdhjetë lojtarë janë zakonisht rrotullimin. Në fillim, Mouche Blandi dhe të angazhohen të rinjtë dhe si Paredes, një premtim i xeneizes.
Në fazën e parë, kampioni i fundit ishte q shumë rival. Dhe PT e 31 'Pali mouche mori një e shtënë fantastike në arrati për të shënuar 1 në 0. Minuta më vonë, mori Blandi tij shans por gjuajtja u rrëzua jashtë traversën.
 
Në fazën e dytë, Maglio ST në 4 'akuzuar një dënim për Boca dhe filloi Blandi, por portieri i mbajtur ankand.
 
Në 15 'ST Rafaela erdhi për të nxjerrë. Këndi Fontanini shënoi kokën kravatë 1 me 1. Nga ky moment, rezervat janë të krahasohen dhe rezultati ishte i përshtatshëm për të dy ekipet.
Por në 93 s Gallery akuza Maglio penale për Rafaela, Gandin konvertuar në 2 me 1, ajo dukej se vendasit kishin triumfin por 96 s Gallery Blandi, me një qëllim të markave kilian kravatë dhe vdesin Ndeshja përfundoi 2 2.
Goja përgatitur për rindeshjeje e Kupës Libertadores në Kili kundër Spanjës Bashkimit. Rafaela është ende duke luftuar për të shmangur dëbim.

No comments :