Sunday, May 06, 2012

"Israel truer en" Armageddon "kjernefysisk verden"


Israel er det eneste landet som har truet med å styrte hele planeten i "en" Armageddon "kjernefysisk" hvis noe truer deres eksistens, sier Mark Glenn av Solidaritet bevegelse av Crescent og korset i et intervju med Press iransk TV.

"For øyeblikket er det ingen andre land i verden som praktisk talt sa dette:« Hvis vi må stoppe der, tar vi alle med oss, "sier Glenn.

Den sakkyndige bemerket at Martin Van Creveld, en fremtredende israelsk militær historiker, på den tiden hadde uttalt at landet har høye ambisjoner kjernefysisk hebraisk erkjenner at Tel Aviv har flere hundre atomstridshoder og raketter som peker i alle retninger. Også læreren sa Israel vil ikke nøle med å ødelegge hele planeten før det hebraiske nasjonen opphører å eksistere.

Glenn beklaget det faktum at den israelske kjernefysiske trusselen er der, mens Tel Aviv holder en media krig å anklage andre land til å utvikle kjernefysiske programmer med militære formål.

Det er et syn som faktisk Israel er den eneste Midtøsten stat med atomvåpen. Den hebraiske nasjonen begynte å bygge sitt første anlegg for anriking av uran og plutonium, Dimona, i 1958.

Jimmy Carter var USAs president mellom 1977 og 1981, sa Israel har et kjernefysisk arsenal bestående av mellom 200 og 300 stridshoder. Gjennom årene var det andre bevis på at Israel har atomvåpen.

For sin del, vil ikke myndighetene i den hebraiske ikke bekrefte eller avkrefte denne informasjonen. Samtidig Israel har nektet å slutte seg til Nuclear Nonproliferation traktaten.

No comments :