Friday, May 25, 2012

Argentinas president Cristina Fernandez de Kirchner: "Vi har returnert til den argentinske hjemlandet som hadde blitt tatt"Uttaler på arrangementet for å markere 202 år i mai revolusjonen i byen Bariloche Rio Negro, kalt President Cristina Kirchner for "nasjonal enhet" forstås "ikke som en avtale med regjeringen" shift men som en forståelse av at "det kan være noe viktigere enn hensynet til fedrelandet" og bør ikke være under "hvilken som helst ideologisk fraksjon eller sektor."

Han har også fremhevet prosessen "kontinuerlig vekst" at landet har siden åpningen av Nestor Kirchner, som i dag blir møtt ni år. Han avviste også beskyldningene om "proteksjonisme" som kritiserte regjeringen i USA og Europa, som foisted slike tiltak enda sterkere mot fremvoksende økonomier.

"Denne tjueførste århundre finner oss ellers, med et annet perspektiv på oss selv," sa Bachelet BH for å fremheve hans administrasjon som han sa er "fortsettelse" av de fire årene som begynte Nestor Kirchner, fordi "de var to regjeringer, men det samme prosjektet. " I denne forbindelse fremhevet han at modellen "er et mønster for akkumulering basert på en sterk innenlandsk marked, eksport og gjeldsreduksjon som gir frihet til å velge en politikk som ikke er avhengig av ekstern finansiering til astronomiske priser."

Også igjen takke opposisjonen benker for stemmegivning ved regjeringspartiet og ekspropriasjon av YPF sa hydrokarbon politikk ved å si at hun vil tillate "tilstrekkelighet" av drivstoff.

En spesiell avsnitt av talen var minnet om Nestor Kirchner, som har åpning i dag møtte ni år. Den dagen, presidenten tilbakekalt, hun og de juridiske og tekniske sekretær Carlos Zanini, ville utdypet tale gi til den lovgivende forsamling, og lese «Vi kastet det ut i hodet." "Når jeg leste sa« dette er crap, ikke les, ikke si noe ... ' Jeg spurte «vil du lese" og strafed oss ​​med ti-tolv ideer som ble skrevet Jan lese avisen her om dagen. " "På samme måte, la han til, det viktigste er ikke å lese talene, men nå dem."

I alle fall, bemerket at "hvis du leser talen" er "den mest nøyaktige definisjonen" av hva som var ledelsen og "er når han sier 'endringer på vegne av fremtiden". Det ble definert aksen ". Og for å forklare det holdt at utover de tiltak "sterke"-lignende Kirchner tok deleveraging, fjerne bildet av diktatoren Videla av Esma, straffe den nye utdanningen loven eller opphever eventuelle lover ustraffet, "det mest viktig er at vi har returnert til den argentinske hjemlandet som hadde blitt tatt. Det hjemland er medlemskap, identitet, som gjør at du føler deg stolt over å si at er argentinsk og kan vise landet sitt som vokser i en kollapset verden. "

Da han bemerket at "dette er mitt første Patagonian 25 mai", og igjen minne Kirchner, "da jeg gikk mitt hotellrommet jeg husket at det 20 år siden, var vi med Nestor da han overførte formannskapet i Ofephi (Federal Organization Statlige oljeprodusenter) på et tidspunkt som begynte privatisering prosessen og deretter de-nasjonalisering "av oljeutvinning. "Hva er de svinger av livet," sa han ved hjelp av kontrast med den nylige nasjonalisering av YPF, men likevel understreket at "de svinger av liv og historie gir ikke alene. Fordi for den svingen (ting) må presse. Og skyv til side for endring. "

No comments :