Saturday, May 19, 2012

Spurt fangst av Carlos Pedro Blaquier International



Etter at han ble sitert for avhør for forbrytelser mot menneskeheten begått i løpet av natten av strømbrudd i Jujuy, forlot forretningsmannen Carlos Pedro Blaquier landet og nå en internasjonal arrestasjon ville spørre.

Hvis rapporten Migrasjon bør spørre dommeren bekrefter historien som Blaquier forlot landet den 15. april siste, "en internasjonal arrestasjon også spørre," Time sa i går argentinsk advokat Paul Pelazzo, saksøker ved menneskerettighetsorganisasjoner de Jujuy.

Flyturen fra presidenten i Ledesma, uoffisielt bekreftet i går, ikke stoppe den massive marsj som tok nesten 100 000 mennesker til Plaza Belgrano de San Salvador de Jujuy til å kreve en gransking av kraftig forretningsmannen for medvirkning med den sivil-militære diktatur.

I motsetning til hans tidligere ansatt, Alberto Lemos, som gjorde en skriftlig utgave som nektet deltakelse i Night of the Blackout, sukker selskapet president selv dukket opp før rettferdigheten Jujuy.

Hans advokater, tidligere føderal dommer og Diego Aguilar Jujuy Horacio D'Andrea, hevdet tirsdag at hans klient ikke skulle vises. For at presenterte et sertifikat datert 12. april Buenos Aires hvor en lege bekreftet at hans hjerte tilstand invalidiserende ham å reise til Jujuy og erklære, ifølge TA.

No comments :