Friday, December 30, 2011

Det gjelder i Buenos Aires barer anti-røyke-loven

Lokalene er 100 prosent i går røykfrie. Selv røyking salonger opererer over hele Federal Capital.


En endring av loven som forbyr røyking porteña røyking salonger trådte i kraft, slik at ingen lenger kan røyke i enhver lukket rom med offentlig tilgang hele Federal Capital.

Dermed bestemte byen Buenos Aires at fra nå av Buenos Aires restauranter og barer er 100 prosent røykfritt.

I de siste timene i går begynte å anvende denne modifisering av røykeforbudet, som ble vedtatt i den lovgivende forsamling i desember 2010, som forbyr noen unntak til regelen.

Dermed vil effekten ikke lenger ha røyking salonger som ble bygget i løpet av noen få spisesteder fra 2005, da med 21 artikkel i Lov 1799 av snus kontroll, slik at tillatt røyking områder for over 100 m2 visse krav.

I disse rommene, sikret kjøpmenn tilslutning av røyking kunder, selv kjører med en fordel over de som ikke har eksklusiv lounge, men også sette i fare for arbeiderne som var i kontakt med røyken.

Mens de fleste barer og restauranter var stengt Porteños disse områdene, i går merket fristen for endelig forbud, så det blir ingen unntak.

I juni i år ble vedtatt i nasjonal lovgivning mot bruk av snus, så det forventes at gradvis over hele landet for å delta i handling.

Men i Buenos Aires og andre provinser av interiøret gir fremdeles røyking i lukkede områder, slik som bingo og utesteder, eller selv i områder utpekt for det .-

No comments :