Saturday, December 31, 2011

Det er i Buenos Aires, skipet MSC Music

Skipet MSC Music nylig nådde Buenos Aires og er klar for sine tre starter tretten og fjorten netter i sommer.

Den MSC Music vil tour de viktigste brasilianske nordøst kysten med stopp i Rio de Janeiro, Copacabana, Recife, Maceió og Salvador de Bahia, Brasil ledsaget gjester.

"I år har vi estimere en 17 prosent økning i etterspørselen etter cruise i Argentina enn året før," sier direktør for MSC Cruises, Robert Fusaro.

Arbeidsgiveren anslått til om lag 41 000 turister som nyter komforten av flåten å seile langs kysten av Brasil og Uruguay.

"Ombord i MSC Opera MSC Music, kan gjestene lage din drøm tur med familien din, par, venner eller alene, og nyter den beste in-flight entertainment og komfort kjennetegner MSC Cruises" sa han.

I tillegg til MSC Opera denne sesongen laget 19 seilinger fra Port of Buenos til Uruguay og Brasil.

Tilbudet inkluderer mini cruise med tre eller fire netter langs kysten av Montevideo og Punta del Este og klassikere av ni netter besøke steder som Ilha Grande, Ilhabela, Rio de Janeiro, Búzios og Punta del Este.

Et annet alternativ for de som ønsker en annerledes opplevelse er tema cruise, utviklet utelukkende for den argentinske publikum, med avgang fra Port of Buenos på cruise på åtte og ni netter.

Også for neste sesong 2012/2013 MSC Musica er skipet for den argentinske publikum, fordi med 15 starter i tre, fire og åtte netter fra Buenos Aires, tur ved kysten av Brasil fra desember til mars.

Det følgende er et sammendrag av Cruise "tema".

- Cruise "Baila Conmigo": Starter sin reise på ni netter som dekker bredden av Ilha Grande, Rio de Janeiro, Buzios, Ilhabela og Punta del Este den 23. januar. Det er en glimrende mulighet for de som liker dans.

- Cruise "of Music": Sett seil til den 10. februar i en 9 kveld og dekke kostnader til Ilha Grande, Rio de Janeiro, Buzios, Ilhabela og Punta del Este. En utmerket mulighet for musikkelskere i alle sjangre. Et cruise moro og glede. - Cruise "Gourmet" Martiniano Molina med seil den 28. samme måned og besøke Ilha Grande, Rio de Janeiro, Ilhabela og Punta del Este. Voksne og barn vil lære tips av de viktigste internasjonale kjøkken. - Cruise "Fitness" med Megatlon America setter seil 7. mars med et opphold på 8 netter, besøke kysten av Rio de Janeiro, Buzios, Ilhabela og puta del Este. Ideell for sportsentusiaster. - Cruise "Humor": et opphold på åtte netter av ren moro ut 15. mars, besøk Ilha Grande, Rio de Janeiro og Punta del Este Ilhabela

No comments :