Saturday, December 31, 2011

Argentína: Ebben az évben ítélték 84 elnyomó katonai diktatúra

Szerint a költségvetési egység az emberiség elleni bűncselekmények, 2011-ben befejezett 21 vizsgálatokban, ahol 94 civilt fogtak perbe és ex-tagok a biztonsági erők, amelyek 69 ítéltek el első ízben, 15 már más esetekben és nyolc volt felmentették. Ezekkel a számokkal a száma, represszorok és büntetések cinkosaik ingatlan a 269, mivel a kísérletek kezdtek elidegeníthetetlen emberi jogok okoz.

Az összesen 269 elítélt, 43 hagyta jóvá a végleges ítélet a Legfelsőbb Bíróság és feldolgozott még mindig 843 ember, 449, amely már néhány nagyobb oka, hogy tárgyalás és más 141 van néhány ok, amelyben az ügyészség kérte a magassági vizsgálatban. A Költségvetési Egység adatok azt mutatják, hogy további 590 a vádlottak már némi okot a bírósági tárgyalást megelőző szakasz, vagy adó-kötelezettség a bíróság.

Között a vizsgálatok, hogy véget ért az volt, hogy az ESMA, ami után először három évtizede már elítélte néhány legismertebb szereplői az állami terrorizmus, mint Alfredo Astiz és Jorge "Tigre" Acosta. Az utolsó volt, szemben az utolsó elnöke a diktatúra, Reynaldo Bignone, hogy a bűncselekmények, a kórház Posadas ítélték 15 év börtönre jogellenes szabadságelvonás tizenöt dolgozók Posadas Kórházban, ahol futott a titkos központ néven Chalet.

No comments :