Monday, April 23, 2012

TILBAKE ETTER YPFStyret i det latinamerikanske parlamentet støttet regjeringens beslutning om å "nasjonalisere selskapet Repsol YPF-som en handling av suveren makt."

Gjennom vedtak, besluttet Byrået å "støtte" den argentinske regjeringens beslutning om å "nasjonalisere selskapet Repsol YPF-som en handling av suverenitet energi for velferd de argentinske folket, bidra til selvforsyning, tilfredsstillelse av innenlandsk etterspørsel og nedgang i oljeprisen. "

Også avvist "kategorisk posisjon tatt av den spanske regjeringen og EU for å true den argentinske regjeringen med represalier i den kommersielle feltet, i stedet for å ta banen til dialog og forhandlinger som søk punkter i avtalen."

Vedtaket ble signert den 20. april i Panama, som del av et møte med den nasjonale representanten for Front for Victory i Chubut, Nancy Gonzalez, i sin kapasitet som visepresident i det latinamerikanske parlamentet, ifølge blokken ansiktet for Victory i en pressemelding.

Dermed legges det latinamerikanske parlamentet "til plasseringen av regjeringene i Latin-Amerika og Karibia stor grad har støttet denne avgjørelsen, designet for å dra nytte ikke bare vekst og utvikling av de argentinske folket, men også å fremme energi integrering i regionen. "

Vedtaket ble støttet av alle medlemmer av styret i det latinamerikanske parlamentet, med unntak av Mexico og St. Maarten, som avsto.

Den latinamerikanske parlamentet, etablert i 1964, er et regionalt, permanent og unicameral, bestående av de nasjonale parlamentene i Latin-Amerika, valgt demokratisk ved folkeavstemning, hvis land undertegnet traktaten institusjonalisering for den 16 november, 1987, i Lima, Peru.

No comments :