Sunday, April 01, 2012

Sysselmannen på Salta (Argentina) etterlyste større oljeproduksjon til


Også feiret sitt samarbeid med gruvedrift miljøgifter.

Midt i debatten om fremtiden til YPF, Salta guvernør Juan Manuel Urtubey, brukte sin åpningstale til den lovgivende forsamling til å ratifisere banen initiert av oljeprovinser og sa det forventer en "økning på 15 prosent" i hydrokarbon produksjon, men la ikke merke til hvis en annen konsesjonen vil komme tilbake, som forventet av regjeringen i Chubut. Guvernøren igjen unngått avgjørelse på striden løs de nektet å søke Høyesterett kjennelse om svangerskapsavbrudd ikke straffbart

Under sin tale sa Urtubey at "til tross for tøffe tider for verden og vårt land, vil vi øke investeringene i helse, miljø og utdanning, et område som alltid har vært en prioritet i ledelsen."

I denne forbindelse, sa "det er gjennom utdanning og arbeid vi må sørge for at fremtiden ikke glir gjennom hendene våre. Mer enn 30 000 arbeidsplasser skapes i klumpe jobbet i byen Salta er nok. "

Så, midt i diskusjonen av gruvedriften modell, den provinsielle presidenten holdt "gode nyheter for Skip" bemerker at "stimulere til utvikling av økonomisk aktivitet og sysselsetting generasjon gjennom promotering verktøy og redusere skattebyrden" , med henvisning til gruvedrift innrømmelser "vokste med 106,7 prosent», og at sektoren sysselsetter "mer enn 11 tusen arbeidere."

Også før lovgivere Salta sentralbanksjef heter "mer dialog og mer åpne for ulike meninger," og at "denne åpenheten må begynne min regjering: vi som må ta det første skrittet og eksempel."

"Fra min første innsettelse som guvernør, vant fem sammenhengende valget. Gud har velsignet meg med støtte for mitt folk. Vi har gjort mye gjennom årene og flere er nødvendig for mennesker i nød og forhåpentligvis vi hører," avholdt Salta president.

I denne sammenheng, bagatellisert presidenten noen politiske ambisjoner og sa: ". Jeg legger ved, som de fleste av Salta, prosjektet som startet Nestor og nå leder president Cristina Kirchner" Han bemerket at "dette året vil være svært viktig arbeid for opplæring for full implementering av elektronisk enkelt stemmeseddel systemet i valget neste år."

I tillegg forventet han behovet for å arbeide med den lovgivende forsamling i utkast til lov om opprettelse av anti-korrupsjon kontor, som regulerer forvaltningen av regjeringen reklame og endring av Tax Code, blant andre.

». Jeg trenger alles hjelp deg med dine ideer, kritikk og forskjeller, men utilgivelig opprettholde det felles gode jeg gjorde opprør sult og tilbakeliggenhet," sa han, og konkluderte: "Resultatene som trenger Salta, vi nå dem igjen sammen. "

No comments :