Thursday, November 11, 2010

Evankelinen pastori muuttui tunnelma käytännön Boca Juniors

Kun tunnin ajaa tietoja, Boca Juniors meni kiistää vaati evankelinen pastori, joka oli tärkein avustaja Claudio Borghi määritelty "roisto" ja "epäkunnioittava" ja syytti häntä halua "käyttää tilanne "edessä joukkue.

Norberto Batista, Borghi avustaja lähti Casa Amarilla määrittää vastuualueet läpi urheiluohjelman TyCSports, vaikka hän myönsi pyynnöstä pastori ilmoitti franquearía oven osallistumaan käytännössä.

"Haluatko viettää, viettää. Näkee käytännössä koko maailman", sanoi Kiinan kertonut Pastori Juan Batista Bosso jälkeen väitetyn nunnakuntien, kuin jos joku muu voisi nähdä käytännön Boca.

Batista on tunnettu työstään Borghi Argentiinassa mutta kulkua tunnin jälkeen tiedot oli tiedossa, pastori lähti päälle urheilu sanomalehti muuttaa ilmastoa, ja Boca haluamme todistaa, että huono tilanne kääntyy päinvastaiseksi vain vaivoin.

"Tämä kaveri näyttää olevan epäkunnioittava. Omasta puolestani ole suljettuja ovia, älä usko mitään", lähetti Batista, joka Bosso syytetään "ja käyttää suustani."

"Hän oli onnekas, mutta mitä he halusivat, se meni hyvin, vaikka tuli päälle sanomalehden", sanoi Batista, joka sanoi "hiljaa. En maininnut ketään."

"Menin ennen ottelun Velez Kaikki sanoivat" Boca oli noita "No, se oli minulle ja väitti noitia pois juuri näin. Tulen saarnaamaan Jumalan sanaa", hän kertoi Daily uskonnollinen Chronicle .

Miten jalkapallon Pastori työ kuuluu käynnit pukuhuoneessa ja rukous "vapautumisen", lisäksi sen läsnäoloa alueella. "Se vie aikaa. Minun on annettava tuomioistuimelle seitsemän kertaa", myönsi pappi.

No comments :