Sunday, February 05, 2012

Medlem av den britiske kongefamilien som ble Argentina

Susan Barrantes (født 9. juni 1937 Bramcote, Nottinghamshire, England, United Kingdom - døde den 19 september 1998, Tres Lomas, Argentina) var en engelsk aristokrat i forbindelse med House of Stuart og var mor til Sarah hertuginne av York, og mormor til prinsessene Beatrice og Eugenie av York.

Susan Mary Wright ble født i Bramcote, Nottinghamshire, datter av Wright og Honorable Fitzherbert Doreen Wingfield. Hans morfar var Mervyn Wingfield, Viscount Powerscourt åttende. Susan var den yngste av fire barn. Hun hadde to eldre søstre, Bridget og Davina, og en eldre bror, Bryan. Bridget gift Julian Salmond, som var sønn av Marshall of the Royal Air Force Sir John Salmond og Hon. Monica Grenfell. Davina gift første, Sir Richard Boughey, 10 Bt, og Spencer Loch andre, fjerde Baron. Broren reiste til graden major i Blues og Royals.


barndom

Den Wright familien tilbake til John Wright alias Camplyon Stowmarket, som gjorde sin vilje i 1557. Hans første sønn, Kaptein John Wright, ble fengslet i borgen av Newark i åtte år for sin tilslutning til den parlamentariske årsaken. Senere kjøpte han eiendommer i Nottinghamshire og Suffolk. Barnebarnet til kaptein Wright, Ikabod, var en bankmann som eide eiendommer i Nottinghamshire og Lincolnshire. Han etablerte Bank of Wright. Hans oldebarn Samuel Wright, av Gunthorpe gift med en datter av Lord Coventry. Samuels bror John av Langar og Lenton Hall var en bankmann og hovedeier av arbeidene Butterly. Hans barnebarn ble konen til jarlen av Buckinghamshire [disambiguering trengte].

Han er ferdig med skolen og for en kort tid deltok sekretærhjelp college. I rookie sesong av 1954 Susan Wright ble presentert for dronningen

Ekteskap

Han møtte løytnant Ronald Ferguson. 17. januar 1956 i den høye Society of St. Margarets kirke, Westminster, var gift Major Ronald Ivor Ferguson (1931-2003), som senere spilte polo med prins Felipe og ble leder av Prince Carlos Polo. Ronald og Susan hadde to døtre, Jeanne Louise, født 26. august 1957, og Sarah Margaret, senere hertuginne av York, ble født 15. oktober 1959.

Skilsmisse

Han forlot sin familie i 1972 å flytte til Argentina med profesjonell polospiller Hector Barrantes. Dette førte til en bevegelse i samfunnet sirkler og ble beskrevet da en "bolter". Det var aldri noen spørsmål om hans døtre å få lov til å gå til Argentina, men ble oppdratt av sin far tilbake i England Ronald med hjelp av sin utvidede familie. Ronald Ferguson og Susan skilt i 1974. I 1975 giftet han Barrantes. [Trenger referanse]


Den Argentina

Susan og hennes andre ektemann, Hector Barrantes, flyttet til gården-mannor "The Pucara" i Tres Lomas, Argentina. Basert på hans skrifter og filmatisk arbeid, er det registrert at bortsett fra fødselen av hennes to døtre, hans liv i Argentina var den lykkeligste øyeblikk av hans personlige og profesjonelle liv som jeg hadde mulighet til å utforske og utvikle en dokumentarfilm karriere veldig bra. Hans to lidenskaper, polo og film, ble slått sammen til en ny karriere. I tillegg hjalp hun sin mann virksomhet av avl polo ponnier og kyr, inntil hans død av kreft i 1990. Enke brakte et nytt kapittel i livet hans, sammen med noen økonomiske vanskeligheter for Susan Barrantes og den globale økonomien. Hun bestemte seg for å starte på igjen, og flyttet til en stor leilighet i Recoleta, Palermo, Buenos Aires og solgte mer enn halvparten av gården til den australske Kerry Packer spille polo media mogul og begynte å reise til Buenos Aires for jobben. På 1990-tallet skapte en produmuerte

Død

Den 19 september 1998, etterlot å kjøpe kjøtt fra gården der han holdt hester, noe som fører Rover 75 kolliderte med en Renault catering lastebil på en motorvei med to kjørefelt i flat mark. Den lastebilsjåfør brakk ankelen, men ble halshugget og drept Barrantes, 61.

Susan Barrantes er gravlagt sammen med sin andre ektemann i et hvelv under huset hans, ved siden av en polo felt i "El Pucara" av varer i Tres Lomas, Argentina. [2] Hans død kom mindre enn tre uker etter den første årsdagen for dødsfallet til tidligere hans datter, søster svigerforeldre av Diana, prinsesse av Wales i en bilulykke. Susan Barrantes og hans datter Sarah, både deltok i begravelsen til Diana i Abbey der Westminstectora tv, lage filmer om hester. Sistnevnte prosjekt ble hans kjæreste arv av sitt yrkesaktive liv.


Susan Barrantes og hans datter Sarah hertuginnen av York i Argentina

No comments :