Wednesday, March 28, 2012

"Tenåringer Angels" er oppløst


Fenomenet "Teens Angels" kom fra den vellykkede syklusen produsert av Cris Morena Group "Nesten Angels". Derfra catapulted han til berømmelse Eugenia Suarez, Mariana Esposito, Gaston Dalmau, Nicolas Riera, Pedro Juan og Rocio Lanzani joves Igarzábal blant andre aktører.

Opprinnelig dannet av Lali, Nico, Peter, Kevin og Eugene etter at sistnevnte bestemme at det skal gå av og bli den første til å ta en annen sti Rochi hans plass var også hovedpersonen i Youth syklus.

Etter fire vellykkede sesonger på skjermen Telefe programmet var en nasjonal og internasjonal suksess kom til en ende, og det var bare bandet som fortsatte med presentasjoner i vårt land og verden rundt.

I mellomtiden, konkluderte den triste dødsfallet til Romina Yan med veilederen til denne store suksess og så mange som "Tiny", "Rincón de luz", "Soul Pirate" besluttet å fratre fra sin produksjon, og avtale med ett hundre prosent av omsorg for sine barnebarn behandlet mens sorg den plutselige død av hans datter, den talentfulle skuespilleren som var en del av flere av sine hits.

Med tenåringer og voksne "Teen Angels" vil senke gardinen på midten av året, og vil si farvel til sitt publikum med to Grand Rex, som gir 16 og 17 juni med temaet "senke gardinen" som nasjonalsang.

Måten av englene

Mariana "Lali" Esposito besluttet å møte nye utfordringer. Dette året vil være en del av kastet av "The Crucible", har stykket som allerede har begynt å prøve og lage filmer med Mariano Martinez og Agustina Lecouna i "Kampen i mitt liv." Etter flere år med romantikk med sin co-stjerne Peter Lanzani, er Lali en partner med Benjamin Amadeo en ung skuespiller, som også pleide å være hans co-star.

For hans del, Juan Pedro "Peter" Lanzani, spille barnebarnet intet mer eller mindre enn Mirtha Legrand i hva som vil være avkastningen av Diva til den lille skjermen. Peter allerede opptak for den seriøse "Eieren" vil bli sett på skjermen Telefe. I området jeg er, det galancito ikke kom tilbake til dating etter skjæring med Lali og liker å være singel som inkluderte en vill ferie med venner i Brasil.

Eugenia "Kina" Suarez var den første til å bli droppet fra bandet og signert med Pol-Ka hvor han begynte å jobbe i 2011 på stripen "Den eneste" med hovedpersonen i Sofia den samme som sesong ble gjort Mar del Plata teater og i år er igjen på skjermen av de tretten. Den vakre skuespilleren hadde en affære med hvem Nicolas Riera kuttet å være i et forhold med Nacho Viale, barnebarn av Mirtha Legrand. Romantikk endte tidligere i år etter at blondinen blir stemplet som den tredje i stridigheter i det skandaløse separasjon og Eugenia Tobal Nicolas Cabre. Selv benektet Kina den påståtte affære med skuespiller rykter blir sterkere.

Mens Nicholas "Tacho" Riera deltatt i flere programmer berømmelse kom da han ble rekruttert av Cris. Etter hans affære med Kina, merket skuespilleren og buk krøller rubiso klarte å erobre hjertet-stoppet brunette, Silvina Escudero. Saken satte ham i den mest sette tv-stasjoner i Argentina, «Dancing with the Stars", der Tacho viste at foruten å være "prettyboy" er en god danser. I dag Nico, er strålende i "Sweet Love" Telefe suksess av romanen med karakter av Luke Pedroso en tyv som faller for rike jente som tilfeldigvis er Rocío gå Igarzábal ungdoms og hans tidligere partner med hvem det er knyttet romantisk dag hva hennes forhold til Escudero er på stram line.

Rocío "Rochi" Igarzábal begynte sin skuespillerkarriere i 2008 i "Nesten Angels", og i dag er en av søstrene Bandi i "Sweet Love". Hennes skjønnhet og ansikt "engleaktige" er også kjent for hva den er leid inn som reklame modell. Rochi ble med i gruppen i 2011 TeenAngels til brå avgang Eugenia Suarez. Den 22 år gamle skuespilleren er dating Dominic, en mekaniker som var kjæresten hennes i mange år og gjenforenes, men rykter om en mulig tilnærming med Tacho reiser media.

Gaston Dalmau, "Rama" for fansen bestemte seg for en annen vei enn sine jevnaldrende, iallfall for en stund. I de kommende dagene vil skuespilleren og sangeren reise til New York hvor han bodde en stund så perfeksjonert sin engelsk og utføre ulike intensiv skuespill og sang. Rama tilbake i juni for farvel til bandet, og siden den gang har viktige forslag til film og TV-stasjoner. Veldig forsiktig av hennes private liv, holdt Gaston vekk fra skandalene og bare vet at etter den tid hans hjerte har ingen eier.

No comments :