Sunday, July 27, 2014

Argentina: Usikkerhet tre dager etter at en eventuell standard


Talsmenn for regjeringspartiet og opposisjonen blir ikke enige om størrelsen på effekten det vil ha på den lokale økonomien dersom landet faller inn i standard, selv om alle var enige om at det ikke vil være så tragisk som standard 2002.

Landet inngikk denne uken i nedtellingen til å nå en avtale med de holdouts å unngå å falle inn i en ny standard på den offentlige gjelden, men usikkerheten rådet om trinnene regjeringen vil sende en delegasjon til om USA har å følge lønnsforhandlinger eller hvis du begrense kontakttelefonsamtaler.

I denne sammenheng, om regjeringen og opposisjonen var uenige om hvor mye innvirkning det vil ha på den lokale økonomien dersom landet faller inn i standard, selv om alle var enige om at det ikke vil være så tragisk som standard i 2002 i henhold til en økonomisk og sosial krise.

På onsdag utløper utsettelsesperioden at Argentina måtte unngå å komme inn i teknisk standard, ettersom ingen effektiv på betaling av forfalte renter på gjelden til obligasjonseierne omstrukturert som opererte den 30. juni fordi dommer Thomas Griesa beordret til å returnere landet penger at regjeringen hadde avsatt til dette formålet i regnskapet at Bank of New York Mellon (BONY) med sentralbanken.

De to møter avholdt i forrige uke av teamet ledet av Finanssekretær, Pablo López, med advokat Daniel Pollack, oppnevnt av Griesa som megler i konflikten uke var mislykket, og at dommeren sa oppholdet (pålegg) å låse opp at betaling.

Oppholdet gjør regjeringen for å kreve betaling med jevne obligasjonseiere og unngå teknisk standard, for å oppheve et øyeblikk svikt Griesa dømt til å betale henne 1330 holdouts millioner i en lump sum i kontanter.

På den offisielle siden, vise Héctor Recalde bagatellisert følgene av en eventuell mislighold ved å si "ikke kommer til å ha tragisk utfall fordi vi ikke er i 2002, og det innenlandske markedet vil fortsette mye som i dag, vil ikke å bli endringer. "

Han forklarte at "i januar allment gjenopprette mulighetene for ikke å søke til oss klausulen forhandling" Rufo (for sin akronym på engelsk) som hindrer tilbod holdouts frivillig en høyere pris enn det som mottas av obligasjonseierne som kom inn i gjeldsbytte 2005 og 2010.

I stedet, president i Banco Ciudad, Rogelio Frigerio, advarte om at "hva som vil skje er at problemene med som den argentinske og levde lenge og vi bekymre, usikkerhet, inflasjon, arbeidsledighet, mangel på dollar kommer til å øke, "mens spådd at" de siste månedene også overføre denne regjeringen vil være mindre avslappet enn det kunne ha vært. "

"Vi er i forkant, vi spiller med mye risiko, fordi vi ikke har mye tid. På dette punktet, er det eneste som kan redde oss fra standard at de samme midlene søksmål mot Argentina i dag ba dommeren til å tillate deg å betale dette som utløper i slutten av denne måneden, "Frigerio anslått.

Økonomen sa i dialog med Mitre radio at "det er noen sjanse for at" fordi verken de holdouts "passer dem inn i Argentina default".

I mellomtiden, den nasjonale nestleder Hermes Binner mente at regjeringen har nådd dette stadiet av konflikt med holdouts som "har gitt liten tanke til krav fra Justis New York", og bemerket at standard "absolutt negative for landet. "

"Det er en situasjon hvor det er antatt vanskeligheter i eksport, import trøbbel. Selv med lysene på halv stang i økonomien, håper jeg vi har stor mulighet til å gå videre og håpe på bedre tider," sier Binner.

No comments :