Sunday, July 27, 2014

Argentiina: Epävarmuus kolmen päivän lopulta default


Äänitorvena hallitsevan puolueen ja opposition ei pääse suuruuden vaikutuksia sillä on paikalliseen talouteen, jos maa joutuu oletus, vaikka kaikki yhtä mieltä, että se ei ole niin traaginen kuin oletuksena 2002.

Maa tuli tällä viikolla lähtölaskenta menee kanssa holdouts välttää joutumasta uusi oletuksena julkisen velan, mutta epävarmuus vallitsi siitä vaiheet hallitus lähettää valtuuskunnan onko Yhdysvallat on noudatettava neuvotteluoikeuden tai jos raja yhteystiedot puhelinkeskusteluja.

Tässä yhteydessä koskevat hallituksen ja opposition eri mieltä siitä, kuinka paljon vaikutusta sillä on paikalliseen talouteen, jos maa joutuu oletus, vaikka kaikki samaa mieltä siitä ei ole yhtä traaginen kuin oletuksena nojalla vuonna 2002taloudellinen ja sosiaalinen kriisi.

Keskiviikkona päättyy armonaika, että Argentiina oli välttää joutumasta teknisiä laiminlyöntejä, koska mitään tehokasta maksamisesta, koska velan korot joukkovelkakirjojen haltijoille uudelleen joka toimi 30. kesäkuuta, koska tuomari Thomas Griesa määräsi palata maahan rahaa että hallitus oli tallettanut sitä varten tilit, Bank of New York Mellon (BONY) keskuspankin kanssa.

Kaksi kokousta pidettiin viime viikolla joukkue johtaa Taloussihteeri, Pablo López, jossa asianajaja Daniel Pollack, nimittää Griesa välittäjänä konfliktin viikolla olivat tuloksettomia, ja että tuomari sanoi oleskelua (välipäätös) avata tämän maksun.

Oleskelun ansiosta hallitus vaatia maksua säännöllisin joukkovelkakirjojen haltijat ja välttää teknisiä laiminlyöntejä, purkaa hetkellisesti jättäminen Griesa velvoitetaan maksamaan hänelle 1330 holdouts miljoonan kertakorvaus rahana.

Virallisella puolella, sijainen Héctor Recalde vähätelty seurausten vuoksi oletuksena toteamalla "ei aio olla traagisia seurauksia, koska emme ole vuonna 2002, ja kotimaan markkinoilla jatkuu paljon kuin tällä hetkellä, ei tulossa muutoksia. "

Hän selitti, että "tammikuussa laajalti takaisin neuvottelu mahdollisuuksia olla soveltamatta meille lausekkeen" Rufo (sen lyhenne on Englanti), joka estää tarjouksen holdouts vapaaehtoisesti korkeampaa hintaa kuin se, jota joukkovelkakirjojen haltijoille, jotka ovat tulleet velkaa swap 2005 ja 2010.

Sen sijaan presidentti Banco Ciudad, Rogelio Frigerio, varoitti, että "mitä tapahtuu on, että ongelmat, jotka Argentiinan ja elivät pitkään ja olemme huolissamme, turvattomuutta, inflaatio, työttömyys, puute dollareita tulee lisääntymään ", kun taas ennusti, että" viime kuukausina myös siirtyminen tämä hallitus tulee olemaan vähemmän rento kuin se olisi voinut olla. "

"Olemme ajan hermolla, olemme leikkii paljon riskejä, koska meillä ei ole paljon aikaa. Tässä vaiheessa ainoa asia, joka voi pelastaa meidät oletus on, että samoja varoja riita-asioiden ratkaisemiseen Argentiinaa vastaan ​​tänään pyysi tuomaria voit maksaa tämä joka päättyy tämän kuun lopussa, "Frigerio arvioitu.

Ekonomisti sanoi vuoropuhelua Mitre radio että "ei mitään mahdollisuutta, että" koska kumpikaan holdouts "sopii ne Argentiina default".

Samaan aikaan kansallinen sijainen Hermes Binner katsoi, että hallitus on saavuttanut tässä vaiheessa ristiriidassa holdouts että "on antanut vähän ajatellut väitteet Justice New York", ja huomautti, että oletuksena "ehdottoman kielteinen maan. "

"Se on tilanne, jossa oletetaan vaikeuksia vientiä, tuontia ongelmia. Vaikka kynttilät puolitangossa taloudessa, toivottavasti meillä on loistava tilaisuus mennä eteenpäin ja pyrkiä parempia aikoja", sanoi Binner.

No comments :