Friday, December 03, 2010

Alkaa kolmas painos Festival de Jazz de Buenos Aires

Buenos Aires International Jazz Festival 2010 järjestämä kaupunki Buenos Aires ja taiteellinen johtaja Adrian Iaies pidetään 3.-8 joulukuu kanssa esityksiä merkittäviä kansainvälisiä taiteilijoita Amerikassa ja Euroopassa, palaavat pelata Argentiinassa Buenos Aires, vuosien jälkeen, ja pitkä luettelo paikallisista muusikoista, mistä pyhitetty nuoria kykyjä.

Festivaali näkyy niiden ohjelmien kahdeksan paikoissa ympäri Buenos Aires seuraavat kohdat: KONSERTIT INTERNATIONAL risteyttämällä kansainvälisten ja paikallisten artistien tänä vuonna on vahvistettava ja laajennettava, ulkoilu konsertit Courtyard Terrace ja säiliö sekä CCR; Jazzología, erikoisversio perinteisen syklin JAZZ ja elokuva ajan elokuvia ja dokumentteja OPETUSKÄYTÄNNÖT omistettu opettajankoulutuksen kautta mestarikursseja, työpajoja ja klinikat, pysyvä näyttely valokuvia ja JAM järjestetään joka yö The Hidden kanssa Gillespie isäntänä. Tämä vuosi on lisätty uusi osio paluumuuttajien, joka kokoaa yhteen maanmiestensä ulkomailla asuvien kehittää eri puolia jazzia yhteinen nimittäjä omaperäisyyttä ja lahjakkuutta.

Festivaali esittelee myös yleiskokouksen Real Book Argentiina, varsinkin koottu tämän painos, joka antaa konsertin Piilotettu. Real Book Argentiina on hanke ohjaa pianisti ja säveltäjä Stephen Sehinkman kerääminen ja levittäminen musiikin kirjoitettu eri säveltäjien kirjoitettu sisällä hyvin laaja tyylillinen rajojen jazz Argentiinassa.

Lisää
http://www.pagina12.com.ar/diario/suplementos/espectaculos/3-20126-2010-12-03.html
http://www.ansa.it/ansalatina/notizie/rubriche/cultura/20101201184135185244.html
http://www.buenosairesjazz.gob.ar/home10/web/es/events/index.html

No comments :