Sunday, June 10, 2012

The mini bryllupsreise Sharon Stone og hennes argentinske kjæresteDe møttes for en måned siden, og etter den første forelskelsen som ledet dem til å danse og flørte hele natten i en megafiesta i St. Paul, Sharon Stone (54) og Micah Martin (30) romantisk gjenforening planlagt dette i flere uker, som han fortalte for noen dager siden, utelukkende for Hello! Argentina: ". Siden Sharon returnerte til Los Angeles vi så mer, men vi snakket på telefonen hele tiden og vi ser frem til å være sammen igjen"

Så det var at paret skrev andre kapittelet av sin lidenskapelige kjærlighetshistorie: Martin reiste til Los Angeles, hvor Sharon ventet på å nyte sammen i en mini bryllupsreise som inkluderte kyssing og tillit i Venezia strender, shopping og turer bil for West Hollywood. "Ikke sette et navn til forholdet vårt, men jeg har ingen frykt du etiketten 'Sharon Stone kjæreste' bekjent Mica før bord i et fly for å møte opp med diva.

Hun, som opprettholder intakt sin sexy gudinne status og synes å være å leve et sekund ungdom ved den argentinske sjarmøren, er svært begeistret for denne nye kjærlighet. De sier at natten de møtte han forelsket seg i deres sikkerhet og soliditet, og skuespillerinnen, blendet av hans latinske elskeren, iscenesatt han alle sine sjarm å forføre ham. Og han gjorde: langt fra å være i en historie, fortsetter romantikk nå i USA.


Sharon Stone var en av de mest ettertraktede skuespillerinner på 90, og hennes rolle i Basic Instinct er vanskelig å glemme. Siden da gikk hun kjente beina på sterk alle de røde tepper av Hollywoods største regissører ønsker å ha det før sine kameraer. Men var kjærlighet ikke så heldig: Hun var gift tre ganger og tre endte i skilsmisse. Vedtatt tre barn: Den første, Roan, i 2000, da hun ble gift med journalist Phil Bronstein, deretter til Laird og Quinn i 2005 og 2006, som bestemte seg for å adoptere som alenemor.

Mica Martin er singel og bor i Praia Brava, i byen Itajai, sørlige Brasil. Kjærlighet surfing og musikk, omfatter hans portefølje arbeid som en modell for United Colors of Benetton, Italia Black Label og en kampanje for Morellato italienske firmaet der han hadde som partner ingen ringere enn supermodellen Bar Refaeli.

No comments :