Sunday, January 18, 2015

Дакар, останній день прибуття до фінішу в Буенос-Айресі: дві неопубліковані чемпіони і дві старі знайомі.

Нарешті закінчив Ралі Дакар 2015, але практично, як етап, який втік з міста Росаріо (Санта-Фе) в Барадеро (Буенос-Айрес), довелося призупинити незабаром після подорожує 100 км 174 спецділянці через проливні дощі, які перетворили небезпечні дороги.

Перевага кандидатів був настільки широкий, що не збирається бути в змозі знецінити кілометрів або зміни відбуваються на стадії завершення, який підтвердив загальному заліку чемпіонами Польщі Рафал Сонік у cuatricilos, Катару Нассер Аль-Аттія в автомобілях , іспанська Марк Кома на мотоциклах і російські вантажівки Айрат Мардеев.

Конкурс тривав 14 днів, проведені в Аргентині, Болівії та Чилі Дакар не буде забутий будь-яким з чемпіонів, але набагато менше польського Sonik і Мардеев російською, який виграв конкурс в перший раз в драйверах кар'єр , Для Аль-Аттія був його другий титул після хрещення в 2011 році, хоча спочатку з його власної команди, і кому-п'яте, стає другим призером категорії позаду француза Стефана Петрансель (6).

Таким чином, оголосив офіційний сайт ралі Дакар 2015 чемпіони тестів:

Марк Кома виграв 2015 Дакар!
Незважаючи залишитися Джоан Барреда всієї першої частини мітингу, Марк Кома вдасться перемогти його п'яту перемогу в Дакарі, після спеціальної укороченою. Каталонський вершник піднімається на вершину подіуму в Буенос-Айресі, а потім Паулу Гонсалвес і Тобі ціною. Іван Джейкс рубрики виграти 13-го етапу з керівництвом 46 секунд над співвітчизником Стефаном Світко.

Рафал Сонік виграти Дакар на чотириядерних
Рафал Сонік, досягнувши CP2 на сьомому місці, здійснюється з його перший титул в Дакарі, піднявшись у два рази кінцевому подіум в кінці гонки повністю домінують польською мовою. Сюрприз дня: Saaijman Віллем, Південна Африка, яка відкриває в тесті, виграє свій перший етап перемогу на останньому спеціального скорочується.

Нассер Аль-Аттія виграв свій другий Дакар!
Нассер Аль-Аттія, третій на фініші минулого особливого, виграє Дакар вже вдруге, після мітингу, в якому він домінує від початку до кінця.

По-перше Дакар Мардеев
Айрат Мардеев, Камаз армада, Буенос-Айрес перемагає в своєму першому Дакарі двоступеневих перемог і особливо вражає, коли регулярно з'являються у верхній частині кожної стадії. Едуард Ніколаєв та Андрій Каргін завершити на подіумі 100% по-російськи.

Тоді подіум видання ралі Дакар 2015:

• Авто:
1. Нассер Аль-Аттія / Mathieu Бомелій (ІАК / FRA / Mini), 40 год 32:25.

2. Жіньель де Вільє / Дірк фон Зітцевітц (RSA / GER / Toyota) в 35:34.

3. Кшиштоф Холовчіц / Xavier диспансеру (POL / FRA / Mini) 1 ч 32:01.

• Мото:

1. Марк Кома (ESP / KTM), 46 ч 3:49.

2. Паулу Гонсалвеш (POR / Honda) в 16:53.

3. Тобі Ціна (AUS / KTM) в 23:14.

• Транспорт:

1. Айрат Мардеев / Айдар Бєляєв / Дмитро Свистунов (RUS / Камаз), 42 ч 22:01.

2. Едуард Ніколаєв / Євген Яковлєв / Руслан Ахмадеев (RUS / Камаз) в 13:52.

3. Андрій Каргін / Андрій Макєєв / Ігор Леонов (RUS / Камаз) в 51:00

• Quad:

1. Рафал Сонік (POL / Yamaha), 57 ч 18:39.

2. Jeremia Ferioli Гонсалес (ARG / Yamaha) 2 ч 54:50.

3. Уолтер Nosiglia (BOL / Honda) 3 ч 42:56.

No comments :