Friday, January 06, 2012

Hukommelsestap begynner ved 45 år

Et team av forskere funnet en beskjeden forverring i mental resonnement hos menn og kvinner i alderen 45 til 49 år

link: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HVGlfcP3ATI

Hukommelsestap og andre hjernefunksjoner kan begynne på 45 år, noe som innebærer en stor utfordring for forskere som søker nye måter å stoppe utviklingen av demens i befolkningen, sier forskerne.

Funn av en studie av 10-året på mer enn 7 000 state arbeidere i Storbritannia motsier foregående teorier om at kognitiv svikt ikke starter før 60 år og kunne ha vidtrekkende implikasjoner i demens forskning .

Oppdage den alder hvor de begynner å svekkes minnet, resonnement og forståelse ferdigheter er viktig fordi legemidler fungerer som de gis til enkeltpersoner som de begynner å oppleve mental tilbakegang.

En håndfull av nye legemidler for Alzheimers sykdom, den vanligste formen for demens, er under kliniske studier, men forventningene er lave og noen eksperter frykter at nye medisiner er under utprøving i pasienter for gammel til å vise fordeler.

Blant selskapene som utvikler slike legemidler inkluderer Eli Lilly, som jobber på et medikament som heter solanezumab, og Elan og Johnson & Johnson, som utvikler bapineuzumab.

The team av forskere ledet av Archana Singh-Manoux, Center for Research in Epidemiology og befolkningens helse i Frankrike og University College London, fant en beskjeden forverring i mental resonnement hos menn og kvinner i alderen 45 til 49 år.

"Fra tidligere forskning forventet vi ikke å se forringelse," Singh-Manoux sa i et telefonintervju.

Blant de eldre emner av studien, var gjennomsnittlig forverring i kognitiv funksjon høyere, men det var stor variasjon i alle aldre. En tredjedel av personer 45-70 år viste ingen forverring i løpet av studieperioden.

"Det skjer ikke plutselig når du blir eldre. Denne variasjonen finnes mye tidligere," Singh-Manoux sa. "Det neste trinnet er (...) søker relasjoner med risikofaktorer," sier

No comments :