Thursday, November 03, 2011

Buenos Aires Jazz sākas 2011 ar Kenny Werner Trio

Teātros, klubos, kultūras centriem un sabiedrisko telpu piepilda ar džezu. No šodienas pie 20,30, pie Teatro Coliseo, sāciet metronoms un skaitīšana Beats par trio pianista Kenny Werner atbrīvot pirmo strofa ceturtā izdevuma Buenos Aires starptautiskais džeza festivāls.

"Lielākā daļa džeza šodien ir fotogrāfija," viņš reiz teica Werner. Profesors, sākotnēji no Long Island, anti-egomaniac, sūdzējās par "pārmērīgu revizionisms", kuras mērķis ir "psychedelic" un "mistisko" viņu koncertos, kā arī džeza featuring hit tomēr, kad viņš dzirdēja cool vinila Miles Davis, In klusā veidā, nāk uz Buenosairesu, lai mēģinātu savu teoriju par perfektu trio, kaut kas līdzīgs Combo perfektu līdzsvaru starp Bill Evans un mākslas Tatum, kopā ar basģitāristu un bundzinieku Johannes Weidenmueller Ari Hoenig.

Ar klīniskajām unpluggeds ciklu, ārpus telpām, klasiskās Jazzología, filmas par dzimumu, pastāvīgu fotoizstādi (Recoleta), bet krustojumu starp vietējo un starptautisko mūziķu un nakts noslēguma pērle ievārījums sesijas, City tiks noķerti ar šūpolēm, improvizāciju un 12 toņu entelechy līdz nākamā svētdiena.

Ar starptautiskajām vizītes no patīk no Dānijas perkusionists Marilyn Mazur, basģitārists Arild Andersen norvēģu, itāļu trompetists Paolo Fresu, franču-vjetnamiešu ģitārists Nguyen Le, American trompetists Charles Tolliver un pianists Baptiste Trotignon franču valodā. Visas roku pāra un nepāra šķērso līniju, par pieejamu cenu.

Mājas komanda iet cauri Jodos Ernesto, Juan Cruz de Urquiza, Paula Shocrón Francisco Lo Vuolo, Ricardo Cavalli, Mariano Loiácono, Guadalupe Raventos, Jorge Navarro & Gustavo Bergalli, Rodrigo Dominguez, Roksanu Amed, Guillermo Klein, Hernán Merlo, Imigranti Big Band Luis D'Agostino, Manuel Ochoa, Marcelo Del Paggi, Soledad Liebeskind, ar Asamblejas Real Book Argentīna.

Būtiska informācija
Biļetes uz La Casa de la Cultura (Av. de Mayo 575) un CCC teātris 25 Mai (Av. triumvirāts 4444) par 11-19 h, un Hard Rock Café de Recoleta (Av. Libertador un Av Pueyrredón) 10-20 h. Arī tīmeklī (zemāk).

SAITES
http://kennywerner.com/
http://buenosairesjazz.gob.ar

No comments :